Over VAN KATWIJK

Behind the scene

Over ons

‘Van Katwijk’ is niet zomaar een viswinkel, maar een vis-deli. Dat merk je zodra je bij ons binnenstapt, aan ons complete assortiment en de kwaliteit die we nastreven. Onze grote vitrine is gevuld met een mooi assortiment van voornamelijk hele vissen, zodat je de oorsprong ziet van die lekkere filets die we voor je afsnijden. Daarnaast vind je in onze vitrine schaal- en schelpdieren en we hebben een corner met gerechten die je thuis kunt afmaken. of nuttigen bij de borrel. Onze gemarineerde gamba’s zijn inmiddels een echte topfavoriet bij onze klanten!
Sinds onze opening in september 2021, is ‘Van Katwijk’ binnen no time een begrip geworden voor visliefhebbers in de Jordaan. Onze klanten komen wekelijks of zelfs dagelijks maaltijden en verse vis halen, of iets lekkers eten aan de kleine bartafeltjes in onze zaak. Of gewoon even een praatje maken, want we zijn ook graag die ‘goede buur’, die houdt van samenwerking en gezelligheid. Speciale bestellingen zoals bv een Fruit de Mer, borrelplank, vis is ook mogelijk.
In ons aanbod streven we altijd naar: hoge kwaliteit , puur & gezond, duurzaam en betaalbaar. Heb je ideeën of suggesties waardoor we dat nog beter kunnen doen? Wij horen ze graag! We zullen ook wekelijks recepten op onze website en Instagram plaatsen, om ons ultieme doel te bereiken: zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren zelf te gaan koken met onze verse en kwalitatief uitstekende producten. Lol in de keuken creëren en daarna lekker genieten aan tafel.
“Als je van vis, koken en sfeer houdt, kom je naar Van Katwijk”